Dala Klimat AB Logo

Övermo Millavägen 15, 79335 Leksand


Telefon:

Dala Klimat AB Logo

Övermo Millavägen 15, 79335 Leksand
Hitta till oss

Telefon:

Byggnadsplåtslagare och lärling sökes

Vill du jobba med ett spännande och utvecklande arbete i ett växande företag? Ta din plåtslagarkarriär till nya höjder med oss på Dala Klimat!
 
Dala Klimat AB är verksamt inom ventilation och byggnadsplåtslageri sedan 2006 och behöver fler medarbetare för att leverera kvalité produkter och tjänster till våra kunder, både privata och inom byggindustrin. Vi söker nu en erfaren byggnadsplåtslagare som är noggrann, utåtriktad, social och ha lätt för att kommunicera och samarbeta. Du bör även kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, med viljan att bidra till vår utveckling som ett välfungerande team tillsammans. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
 
Yrkesbevis och B-körkort är ett krav.

Lön enligt överenskommelse och anställning sker så fort som möjligt.
 
Lärling
 
Är du lockad av plåtslageriyrket och går redan på yrkeshögskola byggnadsplåtslageri, vill vi också höra av dig! Vi har plats i vårt team för en lärling som är engagerad, nyfiken och lättlärd.
 

Ansökan
Skicka gärna ditt CV och personligt brev via e-post: nadia.eriksson@dalaklimat.se eller brevpost till Nadia Eriksson, Dala Klimat AB, Övermo Millavägen 15, 793 35 Leksand.
 
Sista ansökningsdag: 2019-02-20. Ange referens: Byggnadsplåtslagare/lärling
Uppdraget skall tillsättas omgående. Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden så tveka inte att sända in din ansökan snarast.